İstiklal Caddesi'ndeki Bombalı Saldırı Davasında Karar İstiklal Caddesi'ndeki Bombalı Saldırı Davasında Karar

Tarihi Odunpazarı bölgesinde, birçok işletmenin girişinde ve duvarlarında yer alan süslerin, takıların ve hediyelik eşyalarının yanı sıra, bir işletmenin duvarında yer alan çeşitli kartpostalların bölgenin dokusuna uygun olarak turistlerin ilgisinin çektiği ifade edilirken, iç ve dış duvardaki kartpostalların işletmeye ‘güzel mekan’ konseptine uygun bir görünüm kazandırdığına dikkat çekiliyor.

  “Onlarla sohbet şansımız oluyor”
  Turizm Seyahat Acentası işletmecisi Melek Alıçlı, “Tarihi Odunpazarı bölgesinde olduğumuz için burası 300 yıllık tarihi bir konak. Hem binaya uyum sağlayabilmek hem de insanlara hoş gözükebilmek için biz de bu şekilde tablolarla süsledik. Mekanın dış kısmında, yan tarafta, duvarda asılı olan kartpostallar çok ilgi görüyor. İnsanların hoşuna gidiyor, hatta çok fazla fotoğraf çekimi yapılıyor. İlgililer mekanın içine geliyor, onlarla sohbet şansımız oluyor. O bakımdan çok fazla ilgi görüyoruz” sözlerine yer veriyor.
  Duvardaki kartpostallara çok fazla talebin yanı sıra kartpostalları satın almak isteyenlerin de olduğunu söyleyen Melek Alıçlı, “Kartpostalları sadece süs olarak kullanıyoruz ve satışını yapmıyoruz” ifadelerine yer verdi.
  (İHA)

kultur-kartpostal-yilbasi-odunpazari-eskisehir (1)

Editör: Arda Yavuz