Organlarını Bağışladılar Organlarını Bağışladılar

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, “Kasım Ayı Kanser Haftası” kapsamında düzenlenen toplantıda, Onkoloji hastalarına hem kanserle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda bilgiler verildi, hem de moral bulmaları sağlandı. Başhekim Doç.Dr.Hasan Ergenç, hastalar ve ailelerine yönelik düzenlenen toplantıda, hastalıkla mücadelede en önemli unsurun “moralleri yüksek tutmak” olduğuna vurgu yaptı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, “Kasım Ayı Kanser Haftası” kapsamında düzenlenen toplantıda, Onkoloji hastalarına hem kanserle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda bilgiler verildi, hem de moral bulmaları sağlandı.Başhekim Doç.Dr.Hasan Ergenç, hastalar ve ailelerine yönelik düzenlenen toplantıda, hastalıkla mücadelede en önemli unsurun “moralleri yüksek tutmak” olduğuna vurgu yaptı. Kanser Tarama İletişim ve Danışma Biriminin işlevini daha da arttırarak hastalarımıza ciddi manada destek olunduğunu vurgulayan Ergenç, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hastaların taleplerini dinleyerek yapılacakları anlatarak, hasta ve hasta yakınlarının tedavi süreçlerine ilişkin sorularını da yanıtladı.

Başhekim Ergenç, Onkoloji Hekimimizin hizmet vermeye başlamasıyla Onkoloji birimimiz hastalarımızın hizmetine girecek.Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, deneyimli sağlık kadrosu ile Tüm hastalarımıza acil şifalar diledi. Toplantıya, hastalar ile hasta yakınları arasında da güçlü bir diyaloğun oluştuğu, birbirlerine moral ve motivasyon sağladıkları gözlendi.

yalova-hastane-onkoloji-hasta-konferans-bashekim-hasan-ergenc (2)

Editör: Arda Yavuz