59 puanla zirvede yer alan temsilcimiz takipçisi Sigortam.net’in Mersin deplasmanından mağlubiyetle dönmesi sonrasında büyük bir avantajı eline geçirirken iç sahadaki son maçında 14 Nisan Pazar günü saha ve seyircisi önünde Finalspor’u ağırlayacak.

90. Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saatler 17:30’u gösterdiğinde başlayacak ve TBF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Müsabakada Uğur Özen, Benhür İncel ve Çağrı Nakilcoğlu hakem üçlüsü düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Semt77 Yalovaspor 86-79 kazanmıştı.

Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

Alagöz Holding Iğdır Basketbol ve Kapaklıspor galibiyetleriyle büyük moral bulan Yeşil Kırmızılı ekibimiz Faruk Beşok yönetiminde tüm hazırlıklarını galibiyet üstüne kuruyor. Tam kadro olarak Finalspor karşısına çıkacak olan Semt77 Yalovaspor, şuana kadar oynadığı 16 iç saha maçını da galibiyetle tamamladı.

Pazar gününü şölen havasına çevirmek isteyen basketboldaki başarılı temsilcimiz Finalspor’u mağlup ettiği taktirde 2023-2024 sezonunda şampiyonluğunu ilan edecek ve adını bir kez daha Basketbol Süper Ligi(BSL)’ne yazdıracak.

TBL’de Düğüm Çözülüyor! TBL’de Düğüm Çözülüyor!

Editör: Arda Yavuz