Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Normal sezonun bitmesine 6 maç kala Yeşil Kırmızılı ekibimiz 1997 doğumlu ve 1.91 boyundaki Berkan Kansu’yu kadrosuna kattı. Türkiye Basketbol Ligi’nde Gelişim Koleji, Akhisar Belediye, Ankara Anadolu ve Bornova Belediyesi Karşıyaka formaları giyen başarılı skorer guard son olarak Aykanat Spor Kulübü’nde oynamıştı. 
Ricky Tarrant ve Sercan Topçu’nun sakatlıkları sonrasında sezonu kapatmalarının ardından Semt77 Yalovaspor yabancı rotasyonuna Andrew Harrison’u eklerken bu hamlenin ardından Türk oyuncu rotasyonuna Berkay Kansu’yu da eklemiş oldu. 
Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Yeşil Kırmızılı ekibimiz geçen hafta MKE Ankaragücü İkon Menkul karşısında 78-74’lük yenilgi almıştı. Potadaki başarılı temsilcimiz kalan maçlarında Konyaspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Alagöz Holding Iğdır Basketbol, Kapaklıspor, Finalspor ve Fenerbahçe Koleji Novotel’le karşılaşacak. 
Semt77 Yalovaspor yeni transferi sonrasında,” 1997 doğumlu ve 1.91 m boyundaki Berkay, TBL'de Akhisar Belediyespor'da 4 sezon geçirdikten sonra, geçtiğimiz sezon Bornova Belediyesi Karşıyaka forması giymişti. Şehrimize ve takımımıza hoş geldin Berkay” açıklaması yapıldı.
 

Editör: Arda Yavuz