Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, , AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Başkanı Hamit Akbulak’ın yanı sıra gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe teşkilatı üyeleri katılım sağladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Akbulak son 2 ay içinde Çiftlikköy’de yapılan etkinliklere ve üye sayısının artışına dikkat çekti. Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kukul, gençlik kollarının görev aldığı faaliyetlere değinirken, desteğini kendilerinden esirgemeyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkürlerini iletti. İlçe Teşkilat Başkanı Birgül Seçmen ise teşkilat olarak yaptıkları çalışmalardan ve etkinliklerden söz etti. Ardından Başkan Silpagar  Çiftlikköy’de yaptıkları hizmeti anlatan bir sunum yaptı. Göreve başladıklarından bu yana verdikleri sözlerin yüzde 77’sinin tamamlandığına dikkat çeken Silpagar, kendisinin ve ekibinin Çiftlikköy halkının yararına olacak her işe için büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı. 
Başkan Silpagar’ın ardından konuşmasını yapan Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel 15 Temmuzda ülkemizde yaşanan felakete değinirken bir daha yaşanmaması için bizlere çok büyük görevler düştüğünü vurguladı. “Çiftlikköy’e söylenecek laf yok” diyen Demirel, Başkan Silpagar’ın yaptığı çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi. Son olarak konuşan yapan İl Başkanı Öztabak, Çiftlikköy’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve her zaman destek olacağını söyleyerek “Çiftlikköy’ün yüzü ilk defa AK Parti Belediyeciliği ile güldü. Yaptığı hizmetler için Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a bir kez daha teşekkür ediyoruz “ dedi.

Editör: TE Bilişim