Ak Parti Teşkilatı Kaymakam Sarılı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Çınarcık için yapılan ve yapılacak çalışmalarda birlikte gayret göstermek için hazır olduklarını, bu doğrultuda Çınarcık için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

Kaymakam Cafer Sarılı, Ak Parti İlçe Başkanı Serpil Asal’a ve beraberindeki Teşkilatına teşekkür ederek Çınarcık’ın gelişmesi ve daha yaşanılabilir bir ilçe haline gelebilmesi için çalışacaklarını belirtti.
Yapılan ziyarette Çınarcık Ak Parti İlçe Başkanı Serpil Asal partinin bu güne kadar vermiş olduğu sözleri yerine getirdiğine değinerek "Verdiğimiz her sözün arkasında durduk, durmaya da devam edeceğiz’’ dedi. Başkan Asal, İlçemize Devlet Hastanesi, Hükümet Konağı, Çınarcık Meslek Yüksek Okulu, Huzur Evi, İlçemizin Alt Yapısı, Su İsale Hattı, Doğalgaz, İlçe Merkezimizin Yolları ve daha çok projemizi hayat geçirdik, inşallah iktidarımızın desteği ile turizmi gelişmiş, doğası ve denizi ile Marmara'nın incisi olmayı, yaşanabilir, üreten bir ilçe yapmak için yönetim kurulu üyelerimiz, başkanlarımız,İl genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile gece gündüz çalışmaya hep birlikte yapacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim