30 Mart yerel seçimleri sonrasında Başkan Salman’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız olarak devam ediyor.  1973 yılında seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında katılan ve seçimi galibiyetle tamamlayan son Başkan olan Mehmet Durmam yeni Başkan Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti. 
O yıllarda Yalova’nın alt yapısının inşanın startını veren Mehmet Durmam, Başkan Salman’a başarılar dileyerek “Halk için doğru olduğunu inandığınız hiçbir çalışmada geri adım atmayın. Bugünü değil daima geleceği düşünerek hareket edin” öğüdünde bulundu. 
“Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında 41 yıl önce gerçekleşen seçimlerinden galibiyetle ayrılan ve Yalova’nın alt yapısının inşasında en büyük paya sahip olan siz değerli büyüğümüzün buraya kadar zahmet etmeleri benim için ayrı bir onur” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Geçen 41 yılın ardından bu başarıya tekrar imza atmak benim için büyük bir gurur. Siz değerli büyüklerimizin göstermiş olduğu yol benim için oldukça kıymetli. İnşallah yapacağımız eserlerle, sizler gibi insanların gönlünde kalıcı olmak, halkımız tarafından olumlu izlenimlerle hatırlanmak en büyük arzum. Bunu sağlamak için elimden gelen gayreti göstereceğimi sizler vasıtayla tüm Yalova kamuoyuna bir kez daha deklere etmek isterim” dedi.    
Editör: TE Bilişim