Günaydın, “Sayın İnce Ankara’da aday adaylarımızdan birisi. Muharrem İnce geldi benimle de konuştu, başka arkadaşlarımızla da konuştu.  Günaydın, Ankara için CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka ve CHP’li Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç gibi isimlerin yanı sıra spor, iş ve akademik dünyanın önemli isimlerinden de başvurular olduğunu dile getirdi.

Günaydın, “İnce benimle bu konuda görüştü”

Flash Tv’de İkbal Tulga moderatörlüğünde canlı yayınlanan programda Consensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı ve Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı’nın partilerin son durumunu ve anketlerle ilgili sorularını yanıtlayan Günaydın, İnce’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda şunları söyledi;  “Istanbul’da da çok sayıda aday adayımız var Ankara’da da çok sayıda aday adayımız var Muharrem İnce arkadaşımız da Ankara için öyle bir niyetini beyan etti basın aracılığıyla. Geldi benimle de konuştu, başka arkadaşlarımızla da konuştu. Şunu bilmek lazım eskiden Ankara 50 km yarıçapta büyükşehirdi, şimdi Ankara bütüşehir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Eskişehir sınırındaki köy 3,5 saat mesafededir oradan sorumlu, Şereflikoçhisar sınırındaki köy 2,5 saat mesafededir oradan sorumlu. Dolayısıyla biz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızı da o çalışmasını yapabilecek, oraların tamamını sürekli tarayacak, zamanı etkinliği bırakacak, ona o zamanı verecek şekilde açıklayacağız” dedi.

“Ankara’da aday adaylarımızdan birisi”

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı’nın “Muharrem İnce’nin son konuşmasında “Ankara’ya ince ayar gerekli” yazılı bir pankartın önünde dinleyicilere seslendiğini hatırlatması üzerine Günaydın, “Sayın İnce bu tip sloganları güzel bulur, güzel konuşur. Ankara’da aday adaylarımızdan birisi. Muharrem bey benim iyi arkadaşımdır. Oraya Ankara milletvekilimiz Aylin Nazlı Aka da başvurdu. O da iyi arkadaşımdır. Ayaş Belediye Başkanımız Ali Başkaraağaç da başvurdu. Ayrıca akademik dünyadan çok önemli isimler var. Altını çizerek söylüyorum iş dünyasından çok önemli isimler var. Spor camiasından çok önemli isimler var. Basına yansıyanları söylememizde bir engel yok” dedi.

 

Editör: TE Bilişim