Vatan Parti Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı’na aday olması için Vatan Partisi İl Başkanlığı Türkiye genelinde düzenlenen imza kampanyasına destek vereceklerini söyledi. Vatan Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, Vatan Parti İl Başkanı Ayşe Nilgün Metüngü bir basın açıklaması yaptı. Toplantıda, İl Sekreteri Seçkin Duran ve İl Saymanı Fatma Jülide Keskin hazır bulundu.

Metüngü, konuşmasında, “Erdoğan-Bahçeli ittifakı Türkiye’yi apar topar 24 Haziran’da erken seçime götürme kararı aldı. Ancak bu bir erken seçim değil, bir darbe girişimidir. Cumhur ittifakını telaş sardı. Çünkü ekonomileri batıyor. Türkiye’yi borç batağına sapladılar, çıkış üretemiyorlar. Bunun sonuçlarını halkın yaşamasından korkuyorlar, halkın ekonomik çöküşün sonuçlarını yaşadıkça onları cezalandıracağını biliyorlar. Bu darbe girişimine muhalefet de ortak olmuştur. Meclis içerisindeki muhalefet vekilleri de siyasal partilerin ön seçim hakkını elinden alan, milletvekillerinin lider mafyaları tarafından atanmasını zorunlu kılan baskın seçime karşı çıkmamış, kararın meclisten oybirliğiyle geçmesini sağlamıştır. Şimdi de o muhalefet partileri Türkiye’yi bu zor günlerden çıkaracak programı tartışmak yerine, ortak aday belirleme kılıfıyla kirli koltuk pazarlıkları yapmaktadır. Hem iktidarın, hem de muhalefetin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında Türkiye’nin çıkış yolunun Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı ve Vatan Partisi’nin Milli Hükümet Programı olduğu en yalın haliyle görülmektedir” dedi.

Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayının Dr. Doğu Perinçek olacağını söyleyen Metüngü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dr. Perinçek, Ermeni Soykırımı yalanını tarihe gömen liderdir. FETÖ’nün Ergenekon ve Balyoz tertiplerini yerle bir eden liderdir. Rusya ile yaşanan uçak krizini sona erdiren ve Türkiye’ye komşularıyla barıştıran liderdir. PKK’nın hendeklere gömülmesine önderlik eden liderdir. 15 Temmuz gecesi, hükümet dahil herkesin saklandığı saatlerde milletin önüne çıkarak, darbe teşebbüsüne göğsünü siper eden liderdir. Vatan savaşımızı zafere ulaştıracak ve PKK’ya beyaz bayrak çektirecek, borçlanma ekonomisine son vererek, üretim ekonomisini kuracak, komşularla işbirliğini sağlayacak, Türkiye’mizi Avrasya’daki öncü konumuna yerleştirecek, Atatürk devrimlerini yeniden iktidara taşıyacak tek Cumhurbaşkanı adayıdır. Türk milleti geleceğine sahip çıkma göreviyle karşı karşıyadır. Dr. Doğu Perinçek milletimizin vereceği 100 bin imzayla Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Bütün Yalovalıları 4-9 Mayıs tarihleri arasında il seçim kuruluna giderek Doğu Perinçek’in adaylığı için imza vermeye çağırıyoruz. Vatandaşlarımızı il seçim kurulunda parti görevlilerimiz karşılayacak ve seçmenlerin Doğu Perinçek adına düzenlenmiş formu imzalamaları yeterli olacaktır. Silivri zindanının kapılarına, dağ başına yüz binlerce insanı götüren parti, yüz bin seçmeni de seçim kurullarına taşıyacaktır. Parti; kendisine, üyesine, yöneticisine ve milletine güvenmektedir. Partimiz, imkansızları mümkün kılan partidir. Olmaz denilenleri olduran partidir. Şimdi yüz bin imzayı da toplayacak ve tarihi bir başarıya imza atacaktır.”

Editör: TE Bilişim