CHP Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çabuk, partinin kendilerine yüklediği sorumluluğun farkında olduklarını dile getirdi.
CHP'nin çiçeği burnunda gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çabuk, 2019 seçimleri için tüm güçleri ile çalışacaklarını dile getirdi. Gerçekleşen kongrenin demokrasi şölenine dönüştüğünü söyleyen Çabuk, "Aynı gün bir başka partinin gençlik kolları kongresi vardı. Yaşananları herkes biliyor. Anlatmaya gerek yok. Tüm gençlere çağrımızdır. Bizim partimizde adaylarımızı-seçilmişlerimizi Ankara belirlemiyor. Biz de böyle bir vesayet sistemi yok. Yalova'da partililerimiz özgürce kendi adaylarını seçebiliyor. Temsilcileri, il ve ilçe, gençlik ve kadın kollarımızı Yalova örgütümüz belirliyor. Bu demokratik yarışlara ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yapmaya tüm genç arkadaşlarımı davet ediyorum" diye konuştu.

Yönetim olarak sorumluluklarının farkında olduklarını söyleyen Başkan Çabuk, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bizler, sorumluluğumuzun farkındayız. İzmir'de Yunan'ı denize dökenlerin, Çanakkale'de cepheye silah taşıyan anaların evlatlarıyız. Memleket için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte gençlik ve gelecek için canla-başla çalışacağız."

 

Editör: TE Bilişim