Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (7)-1Gözlük, bir aksesuarın yanı sıra optik kullanımı işin içerisine girince, gündelik hayatta görmemizde bize destek olması için vazgeçilmez bir aksesuar konumuna geldi. Güneş gözlüğünden ziyade, gözlerdeki bozukluk nedeniyle gözlük kullanımı gerektiğinde, iyi bir optisyen bulmak oldukça zor. Yalova’da en fazla çeşidin yer aldığı, Ata Optik kapılarını Yalova Gazetesine açtı.

Optik kesimini de bizler için özel gerçekleştiren, Optisyen Süleyman Bey, işin inceliklerini eski ve yeni arasındaki farkları Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (4)-1aktardı. Üç bin ile dört bin çeşit arasında gözlük çeşidinin olduğunu aktaran Süleyman Bey, ellerinde dünya da tek olan özel tasarım gözlüklerinde olduğunu, kişiye özel gözlük tasarımları da yaptıklarını aktarırken, özel müşteri potansiyelinin kendiliğinden geliştiğini, müşteri potansiyeli özelleştikçe kendilerini devamlı yenilemek durumunda kaldıklarını, bu yenilenme durumundan da hoşnut olduğunu açıkladı.

Ata Optik’in sahibi Optisyen Süleyman Bey, müşterisine özel optik tasarımının aşamalarını bizler Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (6)-1için, optisyen mutfağına girerek, teknolojik gelişmelerin, optik dünyasını olumlu olarak etkilediği vurgusunda bulunarak gözlük yapımı aşamasını aktardı. Kendilerinin de ürettikleri gözlüklerin olduğunu aktarırken, kapitalizmin dayatmalarından çıkan müşterilerine özel tasarımlarda yaptıklarını, bu çeşitliliğin devam etmesi ve müşterilerini memnun etmek için ellerinden gelen ilgi alakayı ve güler yüzü gösterdiklerini aktardı. Ata Optik’te şu sıra %50’ye varan indirimlerle, size yakışan gözlüğü bulmak için, binlerce gözlük çeşidi ile sizlere kapıları açık şekilde bekliyorlar. Gözlük seçimi yaparken, kafanız karışmaya başlayınca, çay kahve ikramları da işlerini ne kadar önemsediklerini, aceleye getirmeden, itina ile ilgileniyorlar. Dinamik ekibi ile sizde gözlük kullanımınızı; en şık, en konforlu konumuna getirebilirsiniz. Ata Optik Yalova’da sizlere hizmet sunmaya devam ediyor. 

Elektrikçi Ömer Sarıbaş; Çırak Bulamıyoruz Elektrikçi Ömer Sarıbaş; Çırak Bulamıyoruz

Haber: Duygu Saral

Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (10)-1Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (8)-1Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (9)-1Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (3)-1Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (1)-1Yalova Opti,K Ata Gazete Haber Roportaj Gozluk Cam (2)-1

Editör: Arda Yavuz