14-23 Temmuz 2017 tarihlerinde Portekiz’in ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Gençler Şampiyonası'na hazırlanan Genç ve Yıldız Milli Takımlarımızın İstanbul Kampı Tozkoparan Spor Salonunda devam ediyor. Avrupa şampiyonası kadrosunda 5 Yalovalı sporcumuz  bulunuyor.
Yıldız kızlar kategorisinde geçen senenin Avrupa üçüncüsü Ece Haraç, yıldız erkeklerde Yücel Ocak ve Kaan Dönmez, genç erkeklerde Tugay Yılmaz ve Umut Emre Başsan ülkemizi temsil edecek sporcularımız olacak.
İstanbul'da ki kampta Yalovalı Milli Takım Antrenörler  Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk, Alman antrenör Tobias Kirch ve Beyaz Rus antrenör Aleksey Yefremov da destek veriyor.
Milli Takım Antrenörlerimiz Kadri Kocacenk ve Bayram Ali Yıldız,” Avrupa Şampiyonası kadrosuna en çok sporcu veren il olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Masa Tenisinde marka şehir olduk.  Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuz Milli Takımımıza her türlü katkıyı sağlıyor. Federasyon Başkanımız Kerim Koç'a ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. İstanbul'da verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Planlı, disiplinli ve azimli çalışmamızın karşılığını Avrupa Şampiyonasın da alacağımızı umuyoruz. Milli takımda yer alan tüm sporcularımıza güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. İnşallah Ülkemize madalyalarla geri döneceğiz” dediler.

Editör: TE Bilişim