Yolu Yalova’da kesişen Okan Yılmaz, Ferit Özinan, Beyazıt Yıldız, Aşkın Yeter ve İsmail Gündüz 2014-2015 sezonunda Kestel Belediyespor çatısı altında buluşuyor. 2013-2014 sezonunda Yalovaspor forması giyen defans oyuncusu İsmail Gündüz’de Bursa’nın Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kestel Belediyespor’a transfer olma yolunda ilerliyor. 
Bursa ekibi daha önce de Yalovaspor’dan 1990 doğumlu Zonguldaklı defans oyuncusu Beyazıt Yıldız’ı kadrosuna katmıştı. Eski Altınova Belediyesporlu Okan Yılmaz ve Ferit Özinan’ın çalıştıracağı Bursa ekiplerinden Kestel Belediyespor güçlü kadro kurma adına transferde hız kesmezken, Yalovaspor’dan 25 yaşındaki kanat oyuncusu İsmail Gündüz ile de flört halinde bulunuyor.
Yeşil Beyazlı Bursa ekibi 2012-2013 sezonunda Altınova Belediyespor forması giyen ve son olarak Adıyaman İl Özel İdaresi Spor ile başarılı bir sezon geçiren 1986 doğumlu defansif orta saha oyuncusuyla sözleşme imzaladı.
Kestel Belediyespor geçtiğimiz günlerde takımın başına Bursaspor'un efsane golcüsü Süper Ligde gol kralı olan Okan Yılmaz'ı getirerek şampiyon olma yolunda iddialı olacağını kanıtlamıştı. 
Editör: TE Bilişim