Subaşı'nda yaşayan genç yazar Öznur Karadoğan bir süredir üzerinde çalıştığı ilk kitabı ile Luna yayınevi tarafından yayınlanan “Eylül’ün Kızı” adlı derleme kitabı ile kitapseverlerin karşısına çıkıyor.

Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le Eğlenceye Doydu Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le Eğlenceye Doydu

Kitabın tanıtımında “Ve evet şimdi, yaşadığın onca zamana rağmen arkana dön bir bak. Yaşın, yaşadıkların ne fark eder ki? Sen, şu an bile onca yolu çoktan kat etmedin mi? Ya da yani başlıyor olabilirsin yoluna. Nasılsa her eylül bir başlangıç değil mi? İşte bu da “ Eylülün Kızı” ve onun yolu. Kendini karanlıktan hiç korkmayan o kızın... Senin yoluna katkıda bulunmuş olmayı, en azından bir iki taşı yolundan çekebilmen için sana güç verebilmiş olmayı diliyor, tüm kalbiyle. Ve unutma; bazı karanlıklar önlenemez ışıklara gebedir. Şafak vakti gibi....” ifadeleri yer alıyor.

Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Yöneticisi ve Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği Yöneticisi Zeki Gürsu konuyla ilgili “Subaşı'na 2022 yılında evlenerek taşınan genç bir yazar Öznur Karadoğan yaşamından kesitler ile yazdığı İlk Kitabı "Eylülün Kızı" derleme kitabında Eylül'ün başlangıcı gibi işte bu da "Eylül’ün Kızı" sohbeti onun yolu karanlıktan korkmayan örnek olmak için ışık olmayı arzulayan harika bir derleme yazmış. Eylül'ün Kızı adına genç yazarımızı kutluyorum. Beldemizde edebiyat adına güç katacağına inandığım kardeşimi aramıza hoş geldin diyerek emeğine yüreğine kalemine sağlık olsun, okuyanı bol olsun dileğimi sunuyorum” dedi.

Yalova Subasi Genc Kadin Yazar Kitap Yayinevi Sozlu Tarih Calisma (1)

Editör: Arda Yavuz