Başarılı İş İnsanı Ahmet Çavuş, Yalovaspor İçin Harekete Geçiyor Başarılı İş İnsanı Ahmet Çavuş, Yalovaspor İçin Harekete Geçiyor

Birbirinden zorlu karşılaşmalar sonrasında yollarına kayıpsız devam eden Yalovaspor ve Çiftlikköy Belediyespor 6’şar puan ve averajla ilk iki sırayı paylaştılar. Bu iki takımı 4 puanla Teşvikiye Belediyespor takip etti. Bu hafta küme düşme hattını 1 puanı bulunan Kurtköyspor ve puansız Çınarcık Belediyespor yer aldı.

İkinci haftada ise Yalovaspor, Atatürk Stadyumu’nda Taşköprüspor’u ağırlarken mücadeleyi 5-0 kazandı. Çınarcık sahasında Çınarcık Belediyespor’a konuk olan Sugören Gençlerbirliği uzatma dakikalarında bulduğu golle mücadeleyi 2-1 kazandı. Genç isimlerin ağırlıklı oluşturduğu Çiftlikköy Belediyespor Amatör Saha-1’de Hersekspor engelini 2-0’la aşmayı başardı. Esenköy’de oynanan derbide Esenköyspor ile Teşvikiye Belediyespor ve Termal’deki derbide Yenimahallespor ile Kurtköyspor 1-1 berabere kaldı. Kendi tesislerindeki ilk maçında Negmar Tavşanlı Belediyespor’u ağırlayan Safranspor rakibinin ilk yarıda gelen golüyle sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Süper Amatör Kümenin üçüncü haftasında tüm müsabakalar 19 Kasım Pazar günü oynanacak.

yalova-super-amator-kume-yalovaspor-cıftlıkkoyspor-zirve-futbol-takım (3)yalova-super-amator-kume-yalovaspor-cıftlıkkoyspor-zirve-futbol-takım (4)yalova-super-amator-kume-yalovaspor-cıftlıkkoyspor-zirve-futbol-takım (1)

Editör: Arda Yavuz