On birinci hafta öncesinde Yeşil Kırmızlı ekibimizle zirve mücadelesinde olan Sigortam.net yabancı oyuncu kadrosunu Yalovalı basketbol severlerin gönlünde taht kurmuş isimlerden Keshun Sherill’i dahil etti.

Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü

1994 doğumlu ve 1.75 boyundaki Amerikalı oyuncu daha önce Yalova Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ve Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’de forma giyen oyun kurucu son olarak Meksika’nın Dorados takımında oynamıştı. İstanbul ekibi sezon sonuna kadar 3 yabancıyla yoluna devam edecek.

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan MKE Ankaragücü İkon Menkul uzun rotasyonunda ki Kemal Canbolat’la yollarını karşılıklı olarak ayırdı. Canbolat önceliğinin Türkiye’de oynamak olduğunu söyledi. Başkent ekibi Bursaspor’dan Mithat Can Özalp’ kadrosuna kattı. 2002 doğumlu Özalp bu sezon Basketbol Süper Ligi’nde süre almamıştı. Esenler Erokspor, Alagöz Holding Iğdır Basketbol’dan Mustafa Erdoğan’ı kadrosuna kattı. Erdoğan bu sezon 8 maçta 8.75 sayı, 5.1 ribaunt, 1.7 asist ortalaması tutturmuştu.

yalova-turkiye-basketbol-lig-transfer (2)

Editör: Arda Yavuz