Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor

Süper Amatör Kümenin 16. Haftasında topladığı puanlarla yükselişe geçen Yenimahallespor ile son haftaların en formsuz takımlarından Sugören Gençlerbirliği kozlarını paylaştı.  Alt sıraları yakından ilgilendiren zorlu 90 dakika müthiş gollere ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Konuk ekip 2-0 öne geçmesine karşın ev sahibi muhteşem bir geri dönüşe imza atarken maç 2-2 sonuçlandı. Son 5 karşılaşmasından 8 puan çıkartan Yenimahallespor’un gollerine Hakan Alpyürük ve Armağan Özen imzasını attı. Galibiyet hasretini 5 maça çıkartan Sugören’in sayılarını Yağız Okul kaydetti.
Yalova Termal Sugoren Super Amator Kume Beraberlik Sezon Hafta Mac (1)Termal sahasındaki mücadelede Melih Tan, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Oğuz Kaan Akçan hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma adeta golle başladı. Maça çok hızlı giriş yapan Sugören Gençlerbirliği duran top organizasyonu sonrasında tecrübeli yıldızı Yağız Okul’un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle şahlanan Alper Çağşırlıoğlu’nun ekibi Yağız’la 25’te ikinci golü bulup rahatladı. 
Yalova Termal Sugoren Super Amator Kume Beraberlik Sezon Hafta Mac (2)Evinde oynadığı maçta 2-0 geriye düşen ve şiddetle puana ihtiyaç duyan Yenimahallespor toparlanarak oyunda dengeyi kurdu. Kırmızı Beyazlılar dakikalar 32’yi gösterdiğinde Hakan Alpyürük sahne alarak attığı şık golle farkı 1’e indirdi. Bu golden 2 dakika sonra Kadir Kösem’in ekibinde Armağan Özen sahne alarak skoru 2-2’ye eşitledi. Bu gol aynı zaman da hem ilk yarının hem de maçın skorunu belirleyen gol oldu. Termal temsilcisi, 15 puanla ateş hattının 1 puan yukarısında ve 10.sırada haftayı noktaladı. 25 puanda kalan Sugören Gençlerbirliği ise 4.sıraya geriledi.

Editör: Arda Yavuz