Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

Süper Amatör Kümede Yalovaspor ile birlikte domine eden Negmar Tavşanlı Belediyespor’un son kurbanı Hersekspor oldu. 16. Hafta kapsamında saha ve seyircisi önünde Altınova temsilcini ağırlayan Lacivert Beyazlılar sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. 
12. galibiyetini elde eden Serkan Özdemir’in ekibinde goller ise Murat Şamil Kurt ve Furkan Samet Seven kaydetti.
Tavşanlı sahasındaki mücadelede Ramazan Karahasan, Kadir Akay Menekşeoğlu ve Kaan Duman hakem üçlüsü görev aldı. Maçın başlama vuruşuyla birlikte Negmar Tavşanlı Belediyespor oyunun kontrolünü elinde tuttu.
Formsuz rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla gol arayan Lacivert Beyazlılar muradına 35. Dakikada erdi. Bu sezonun sürpriz transferleri arasında yer alan Murat Şamil Kurt takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Bu gol aynı zaman da ilk yarının da skorunu sergiledi. İkinci yarıda da oyunda hakimiyetini hissettiren Serkan Özdemir’in ekibi 80.dakikada golcüsü Furkan Samet Seven’in sahne almasıyla 2-0’lık avantajı yakaladı. 90 dakika da bu skorla noktalandı. Evinde kazanan Negmar Tavşanlı Belediyespor, 38 puanla zirvenin 10 puan gerisinde ve ikinci sırada haftayı tamamladı. 11 puanda kalan Hersekspor ise Süper Amatör Küme’de son sıraya demirledi.

Editör: Arda Yavuz