yalova-il-saglik-mudurluk-ambulans-servis-tilyad-egitim-personel (5)Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, bünyesindeki eğitimlere tüm hızıyla devam ediyor ve yapılan eğitimlerle hizmet kalitesini arttırmaya yönelik hedefini gerçekleştiriyor. Son olarak Müdürlüğü bağlı Yalova İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Eğitim birimi tarafından 12 Ocak Cuma günü eğitim verildi. Acil Yardım İstasyonlarında çalışan sağlık personellerine yönelik uygulanan Travma İleri Yaşam Desteği(TİLYAD) eğitiminde personellere travma vakalarında, toplu trafik kazalarında ve kitlesel olaylarda olay yeri yönetimi ve yaralılara etkili müdahale konularında teorik ve uygulamalı olarak bilgiler aktarıldı.

Müdürlük konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sağlık çalışanlarımızın ve kazazedelerin kaza anında en güvenli şekildeyalova-il-saglik-mudurluk-ambulans-servis-tilyad-egitim-personel (6) müdahalelerini sağlamak amacıyla İl Ambulans Servisi Başhekimliğimize bağlı tüm personele TİLYAD (Travma İleri Yaşam Desteği) eğitimi verilmesi sağlanacaktır” ifadelerine yer verdi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Müdür Karakuş Çınarcık Devlet Hastanesi'nde Müdür Karakuş Çınarcık Devlet Hastanesi'nde

yalova-il-saglik-mudurluk-ambulans-servis-tilyad-egitim-personel (4)yalova-il-saglik-mudurluk-ambulans-servis-tilyad-egitim-personel (3)yalova-il-saglik-mudurluk-ambulans-servis-tilyad-egitim-personel (2)

Editör: Arda Yavuz