Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, sezaryen şekilde doğum yapmayı düşünen anne adaylarına önemli uyarılar yaptı ve normal doğumu tavsiye etti.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün personelleri, Kabaklı ve İlyasköy’de Dünya Sağlık Günü’ne özel olarak eğitimler gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Atakent Sağlık Grubu Yalova Hastanesi’nde yeni başhekim Bilgin Yurdakul göreve başladı.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, bünyelerinde bulunan kurumların her yıl belli sayıda olmak üzere ücretsiz kanser taramaları yaptığını hatırlattı.

SAĞLIK

Yalova’nın yeni İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Osman Karakuş, İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

SAĞLIK

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, yeni atanan Yalova İl Sağlık Müdürünü ziyaret etti.

MEDYA

Geçtiğimiz günlere Yalova İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Osman Karakuş, Yalova Valisi Hülya Kaya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'nde yeni bir dönem başlıyor. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Uzm. Dr. Osman Karakuş, görevine başladı.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray’ın görevden alınmasının ardından boşalan koltuğa Uzman Doktor Osman Karakuş geldi.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri, köyleri ziyaret ederek Kırım Kongo kanamalı ateş hastalığı...

SAĞLIK

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine Yaşlı Sağlığı ve Tüberküloz hastalığı hakkında eğitim verdi.