Yerel yönetimdeki değişimle ilgili açıklamalarda bulunan Tutuk, geçmiş dönemde yapılan çalışmaları anımsatarak, Yalova'nın gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Tutuk, göreve seçilen yeni Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i tebrik ederek, başarılar diledi. Yalova'nın geleceği için elinden gelen desteği vereceğini belirten Tutuk, yeni dönemde de şehrin refahı ve kalkınması için çaba sarf edeceğini vurguladı. Mustafa Tutuk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Hemşehrilerim,

2020 yılında vekaleten seçildiğim, ardından asaleten tamamladığım Yalova Belediye Başkanı olarak Yalova’ya hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu 4 sene boyunca yaşadım. Yalova’mızda kentsel dönüşüm, ulaşım, turizm, altyapı, sosyal hizmetler gibi birçok alanda öncü projeleri hayata geçirdik. Doğa harikası Yalova’mızın güzelliklerini koruduk.

Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı

Gönül dostlarım, Yalovalı kardeşlerim,

Benim için de tüm zorluklara rağmen son derece keyifli, kendim için, ailem için onurlu bir hizmet süresi geçirdim. Alnım ak, gönlüm rahat. Cesaretle konuların üzerine gittik, Yalova’mıza kazandırdığımız projeler ile de Yalova’mızın tarihinde iz bıraktık. Hep çalıştık, hep ürettik. Sizlerin kararıyla şehrimizde başlayacak yeni dönemin, Sayın Mehmet Gürel ve Yalova’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim. Bilmenizi isterim ki, biz de bu şehrin her köşesinde hizmetlerimize devam edeceğiz.

Bir Yalova sevdalısı, bir Yalova sakini olarak ben Yalova’mız için sunulan vaatleri de özellikle takip edeceğim. Seçim bitti, şimdi görev zamanı. Adaylığımız süresince bizi destekleyen ve desteklemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.”

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Editör: Arda Yavuz