Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Hedefini Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) olarak belirleyen Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL) C Grubunda mücadele eden Yalova Üniversitesi galibiyet serisine devam etmek istiyor. Sezona Tusaşspor mağlubiyeti ile başlamasına karşın Bordo Turkuazlı temsilcimiz sonrasında İTÜ ve Eskişehir Gelişim Spor Kulübü galibiyetleriyle hem moral buldu hem de çıkışa geçti. 4. Hafta öncesinde 5 puan ve averajla dördüncü sırada yer alan temsilcimiz gözüne ÜNSPED’i kestirdi. Potadaki başarılı temsilcimiz 4. Hafta maçları kapsamında 24 Mart Pazar günü saha ve seyircisi önünde güçlü kadrosuyla dikkat çeken İstanbul temsilcisini ağırlayacak. 
Yalova Universite Erkek Bolgesel Basketbol Lig Istanbul (4)90. Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 15:00’da başlayacak. Kritik maçta Fatih Şafak, Barış Öztürk ve Salih Dalman hakem üçlüsü düdük çalacak. Burcu Güvendi yönetimindeki Yalova Üniversitesi son hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç saatini beklemeye başladı. 
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL) C Grubunda 4. Hafta maçında Yalova Üniversitesi-ÜNSPED maçının yanı sıra Eskişehir Gelişim Spor Kulübü-İTÜ ve Tusaşspor-Çelikelliler karşılaşmaları oynanacak.

Yalova Universite Erkek Bolgesel Basketbol Lig Istanbul (3)Yalova Universite Erkek Bolgesel Basketbol Lig Istanbul (2)

Editör: Arda Yavuz