8 Mart Dünya Kadınlar günü için Yalova’daki kurum ve kuruluşlardan kutlama mesajları paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, yayınladığı mesaj ile bu özel günü kutladı.
“Kadınlar her alana katkısı olan kahramanlar”
Hayatın her anında varlıklarıyla onur duyduğumuz, her alanda fedakârlık gösteren ve başarılarıyla ilham kaynağı olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dilekleriyle kutladığını belirten Vali Dr. Kaya, “Kadınlar, toplumumuzun en önemli ve değerli unsurlarından biridir. Ailenin temel taşı, eğitimin ve sevginin kaynağı, hayatın her alanında emeği ve katkısı olan kahramanlardır. Tarih boyunca, her alanda öncü rol üstlenen kadınlarımız, cesaretleri ve azimleriyle birçok başarıya imza atmışlardır. Bugün, kadınların toplumda hak ettiği yere ulaşması için hala mücadele verdiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Fakat şunu biliyoruz ki; her geçen gün daha fazla kadın, sesini duyurmakta, gücünü göstermekte ve toplumda önemli değişimlere imza atmaktadır” dedi.
“Her türlü desteğe hazırım”
Kadın girişimciliğinin de önemini vurgulayan Vali Dr. Kaya, “Ekonomik kalkınmada önemli bir rol oynayan kadın girişimcilerimiz, yeni iş alanları yaratarak ve istihdama katkıda bulunarak hem kendi hayatlarını hem de ülkemizi kalkındırmaktadır. Bu özel günde, kadınların yönetimde daha fazla yer alması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Kadınların bakış açısı, karar alma süreçlerine yeni bir soluk getirecek ve daha adil, daha eşitlikçi bir toplum inşa edilmesine katkıda bulunacaktır. Yalova Valisi olarak, kadınların her alanda güçlenmesi ve öncü rol üstlenmesi için elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım. Eğitimden ekonomiye, sanattan siyasete kadar her alanda kadınların varlığını artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Kaytazdere’mizi Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız’ ‘Kaytazdere’mizi Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız’


 

Editör: Arda Yavuz