14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı 14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Başkan Tutuk mesajında; “Kadın; mutlu, huzurlu, sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Kadın; topluma yön verendir. Kadına verilen değer, o toplumun medeniyet seviyesinin göstergesidir. Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, duyarlılığı ve üretkenliği temsil eden kadınlarımız sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesilleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadır. 
Daha yaşanılabilir bir dünya için kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olmaları en büyük temennimizdir. İş gücü ve istihdamda kadınlarımıza daha fazla yer verilmesi toplumsal hedeflerimiz arasında olmalıdır. Unutulmamalıdır ki kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağıdır. Toplum için üreten, hayata değer katan tüm kadınlarımız başımızın tacıdır”.
Bu vesileyle Yalova’lı kadınlarımız başta olmak üzere, bütün kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü en içten dileklerimle kutlar, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en içten duygularımla selamlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

Editör: Arda Yavuz