yalova-adliye-baro-avukat-deprem-kahramanmaras-anma (6)Yalova Adliyesi ve Yalova Barosu’nun ortak düzenlediği anma programına Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz başta olmak üzere Yalova Adliyesi’nde görev yapan hakimler ve savcılar ile Yalova Baro Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş başkanlığında Yalova Barosu Yönetim Kurulu ve Yalova Barosu avukatları katıldılar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkililerinden Bonsai Müzesi’ne Ziyaret Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkililerinden Bonsai Müzesi’ne Ziyaret

yalova-adliye-baro-avukat-deprem-kahramanmaras-anma (5)Anma programına avukatlar ellerinde 6 Şubat Kahramanmaraş depreminden etkilenen illerin isimlerinin yazdığı dövizleri ve vefat eden vatandaşlara saygılarını göstermek amacıyla karanfiller ile katıldılar.

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nde vefat edenleri anmak için yapılan programda, “Bundan tam bir yıl önce bugün 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli büyük deprem yaşandı. O gün 11 ilimizde binlerce canımızı kaybettik. Bugün burada yalova-adliye-baro-avukat-deprem-kahramanmaras-anma (8)öncelikle kendi camiamızdan kaybettiklerimiz olmak üzere tüm deprem şehitlerimizi anmak üzere toplanmış bulunmaktayız.” denildi.

Anma programı bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı’nın ardından son buldu.

yalova-adliye-baro-avukat-deprem-kahramanmaras-anma (7)

Editör: Arda Yavuz