Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından  Uyuşturucu Madde Suçlarına Karışan  Şahısların Tespiti ile Yakalanmasına Yönelik Operasyonel Çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.

Narkotim Ekip görevlileri tarafından değerlendirilen istihbarı çalışmalar neticesinde; B.G. ve M.A. isimli şahısların yakın çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri kendi sevk ve idarelerindeki 77 Plaka Sayılı Araç ile Yalova’ya naklederek Sokak Düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapacakları bilgisi ivedilikle değerlendirmeye alındı. Yapılan çalışmalar neticesinde ekip görevlileri tarafından tespit edilen 77 Plaka Sayılı Araç yol güzergâhında tabibe alındı. Yapılan takip sonunda araca yönelik DUR !!! İhtarında bulunularak araç kontrollü bir şekilde durduruldu. Araçta bulunan B.G. ve M.A. isimli şahıslar yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Adli Makamlardan alınan Arama Kararı gereğince; Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen detaylı araç aramasında iki parça halinde; 504 Gram Metamfetamin Maddesi ile çeşitli çap ve markalarda; 7 Adet Tabanca ile Tabancalara ait 7 Adet Şarjör ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında işlemlerinin tamamlanması ile B.G. ve M.A. isimli şahıslar adli makamlara sevk edilecekler.

En İyi Narkotik Polisi: Anne! En İyi Narkotik Polisi: Anne!

Editör: Arda Yavuz