Yalova, Çorlu ve İnegöl’de Doğalgaz Dağıtım Hizmeti Verecek Şirketler Belli Oldu Yalova, Çorlu ve İnegöl’de Doğalgaz Dağıtım Hizmeti Verecek Şirketler Belli Oldu

Yalova Türk Ocağı, Türkçenin Diriliş Hareketi Derneği Bursa İl Temsilciliği ile birlikte 5 Mart Pazartesi günü Yalova Altınova Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, 6 Mart Salı günü Şaban Temuge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ev sahipliğinde Yalova Uygulama Oteli Konferans Salonunda, “Türkçe Farkındalık ve Kültürel Mirasa Sahip Çıkma Etkinliği” düzenledi.. Türk Ocakları Yalova Şube Başkanı Alper Kasımoğlu konuşmasında, millet olmanın en önemli unsuru ve temel yapı taşlarından olan Dil’in önemine vurgu yaparak, dilimizi geliştirerek korumamız gerektiğinden bahsederek, milli değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasındaki en önemli araç olan güzel Türkçe’nin sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel alanda daha yaygın ve doğru bir şekilde konuşulması, kullanılması gerektiğinden söz etti. Türkçenin Diriliş Hareketi Derneği Bursa İl Temsilcisi Salih Göktöre Çam da, izletiler eşliğinde Türkçe farkındalığın öneminden söz etmiş ve Göktürkçe okuma yazma etkinliği yapmıştır. Etkinlikler öğrencilere katılım belgesi verilmesi ile son buldu. 

Yalova Bursa Turk Ocak Derne Turkce Kulturel Miras (5)Yalova Bursa Turk Ocak Derne Turkce Kulturel Miras (4)Yalova Bursa Turk Ocak Derne Turkce Kulturel Miras (2)Yalova Bursa Turk Ocak Derne Turkce Kulturel Miras (1)

Editör: Arda Yavuz