İlkokul Öğrencilerinden İtfaiye Müdürlüğüne Ziyaret İlkokul Öğrencilerinden İtfaiye Müdürlüğüne Ziyaret

Karabük Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı, Yalova Üniversitesi’nin de geçtiğimiz hafta imzalanan protokolle paydaşı olduğu, Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) sona erdi. Sosyalfest'in kapanış seremonisi ve ödül törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da katıldı. Üniversitemizin olanaklarıyla Karabük’teki festivale giden öğrenciler Sosyalfest stantlarını gezerken, çeşitli aktivitelere katıldı.

Yalova Universite Rektor Ogrenci Karabuk Sosyalfest (2)İkincisi Eylül’de Ankara’da!

“Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Türkiye'nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Sosyalfest kapsamında Karabük Üniversitesi ile Yalova Üniversitesi arasında kurumsal paydaşlık protokolü imzalanmıştı. Sosyalfest'in ikincisinin eylül ayında Ankara'da, üçüncüsünün ise yurt dışında Türk Dünyasında yapılması planlanıyor.

Yalova Universite Rektor Ogrenci Karabuk Sosyalfest (6)Yalova Universite Rektor Ogrenci Karabuk Sosyalfest (5)Yalova Universite Rektor Ogrenci Karabuk Sosyalfest (3)Yalova Universite Rektor Ogrenci Karabuk Sosyalfest (1)

Editör: Arda Yavuz