Mustafa Kemal Atatürk Haberleri

Mustafa Kemal Atatürk haberleri ve güncel Mustafa Kemal Atatürk gelişmeleri, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili tüm video, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları ve Mustafa Kemal Atatürk haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova Belediyesi’nin düzenlediği...

KISA KISA

Cengiz Koçal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nin birleşimi olan birçok kişinin Heykel diye tabir ettiği Yalova Kent Meydanı, solmuş bir Atatürk...

GÜNDEM

Yalova Platformu Üyesi Av. Cengiz Aladağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası, şehrimizin simgesi Yürüyen Köşk’ün bahçesine yapılan kafeteryanın yanındaki ağacın...

ULUSAL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel "İstanbul ve Ankara İktidar Partisi'nin aday bulamayacağı kadar iyi yönetiliyor."

GÜNDEM

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı kapsamında Kadın ve Çocuk Haklarını Koruma ve Yardımlaşma Derneği(KAÇO-DER)’den açıklama geldi.

EĞİTİM

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. Yıldönümü nedeniyle Yalova Güzel Sanatlar Lisesi anma programı düzenledi.

ÇINARCIK

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, vefatının 85. Yıldönümü için Esenköy’de anma töreni düzenlendi.

GÜNDEM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde Atatürk’ün Yalova’da bulunan evi Yürüyen Köşk’te ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

EĞİTİM

Yalova Üniversitesi, Rektörlük binası önünde Atatürk’ü andı.

TERMAL

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı nedeniyle Termal’de anma töreni gerçekleştirilirken saatler 09:05’i gösterdiğinde hayat durdu.

ÇINARCIK

Atatürk’ün 85. Ölüm yıldönümü için Çınarcık Cumhuriyet meydanında anma töreni yapıldı.

ÇİFTLİKKÖY

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çiftlikköy’de de gerçekleştirilen tören ile anıldı.