Alınan bilgiye göre, Merkez Fatih Caddesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında, bir araç kiralama şirketinin iş yerine gece saat 03.15’te giren hırsızlık zanlısı, burada firmaya ait 3 milyon lira değerindeki lüks otomobilin anahtarını aldı. Daha sonra işyeri önünde bulunan lüks otomobile binen zanlı kayıplara karıştı. Sabah işyerine gelen firma yetkilileri gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen zanlının daha sonra araçla Zonguldak’a kadar gittiği tespit edildi. Şüpheli çaldığı lüks otomobille Alaplı ilçesinde yakalandı. Araç kiralama firması yetkilisi Kurtuluş Murat Balkuş, Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek aracını teslim aldı.

yalova-zonguldak-fatih-cadde-otomobil-hirsizlik-emniyet-yakalama (1)

“Yardım eden herkese teşekkür ediyoruz”

Firma sahibi Uğur Bezcioğlu arabasının bulunmasından sonra yaptığı açıklamada, “Yalova Emniyet müdürü ve ekibine, basınımızın güzide temsilcilerine, Zonguldak Valiliği ve Emniyet Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Aracın çalınması ve bulunmasıyla ilgili süreç hakkında bilgi veren Bezcioğlu, “04/01/2024 Perşembe sabaha doğru saat 03.00’te Yalova’da ki işyerimize giren ve etrafı talan ettikten sonra işyerimizin önünde duran lüks aracımızı çalarak kayıplara karışan kişi veya kişiler özellikle Yalova Emniyetimizin titiz çalışmaları sonucunda Zonguldak Emniyet müdürlüğünün de katkıları ile kısa sürede yakalanarak emniyet güçlerine teslim edilmişlerdir” ifadelerini kullandı. Yaşadıkları zor zamanlarda kendilerine yardım eden kişilerle ilgili teşekkürlerini ileten Bezcioğlu, “Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve katkıları ile süreci hızlandıran değerli basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bir anda yerel ve ulusal basında ve sosyal medyada haber olmasını sağlayanlara teşekkür ediyorum. Arayıp soran eş dost ve arkadaşlarımız ile siyasi bürokrasi temsilcilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Güzel Yalova’mızda bir daha böyle menfur olayların olmamasını diler bir kez daha herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Benzin Yüklü Tanker Kaza Yaptı Benzin Yüklü Tanker Kaza Yaptı

yalova-zonguldak-fatih-cadde-otomobil-hirsizlik-emniyet-yakalama (2)

Editör: Arda Yavuz