Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

Genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atan Subaşılı sporcu, Şubat ayında Afyon’da gerçekleştirilen U17 ve U20 Buse Tosun Türkiye Güreş Şampiyonası’nda da boy göstermiş ve madalyaları kazanmıştı.
Yalova Ilayda Cin Antalya Turkiye Gures Sampiyonasi Altin Madalya (2)12-14 Mart 2024 tarihlerinde Antalya’da, Kepez’deki Turgut Özal Spor Salonu’nda, yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Zafer Kupası’nda heyecan devam ediyor. 
Güreşin yıldızları, Geleneksel Uluslararası Yıldızlar Zafer Kupası Turnuvası için Antalya’da bir araya geldi. Dünya güreşinin geleceği olan 16-17 yaş grubu sporcuları Serbest, grekoromen, kadınlar olarak üç kategoride organize edilen organizasyonda mindere çıkıp madalya aradı.
Yalova Tersaneler Spor Kulübü’nden yetişen ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan İlayda Çin’de Uluslararası Zafer Kupası’nda ter döktü.
Yalova Ilayda Cin Antalya Turkiye Gures Sampiyonasi Altin Madalya (3)69 kiloda minderdeki yerini alan Yalovalı Milli sporcu, finalde Alman Melanie Anett’i yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Bu kategoride üçüncülüğü Fransa’dan Lise Nicole Liliane Landouzy ve Kırgızistan’dan Meruert Altynbekovna Oktiabreva kazandı.
Başarılı sporcu Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında bulunan ve 16-20 Şubat tarihlerinde Afyon Necmettin Erbakan Spor Salonu’nda düzenlenen Buse Tosun Türkiye Güreş Şampiyonası’nda U-17 kategorisi 69 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, U-20 kategorisinde ikinciliği kazanmıştı.

Editör: Arda Yavuz