Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı

Protokole ilişkin açıklamada bulunan Genç Fenerbahçeliler Yalova İl Temsilcisi Cüneyt Coşkun, “Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği olarak Hocalara Geldik Yalova Başarı Merkezimiz ile protokol imzaladık. Bu protokol sayesinde derneğimizde çalışan ve üye olan genç kardeşlerimiz dershane kayıt ücretlerinde %25 indirim kazanma hakkına sahip olacak. Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği olarak imzalamış olduğumuz bu protokolden dolayı Hocalara Geldik Yalova Başarı Merkezi Kurum Müdürü Sedat Aslan’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Protokol Kapsamı
Hocalara Geldik Yalova Başarı Merkezi ile Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği çalışanlarına ve üyelerine karşılıklı olarak özel avantaj sunabilmektir.
Protokol Konusu
1.Hocalara Geldik Yalova Başarı Merkezi eğitim hizmetlerinde Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği çalışanlarına ve üyelerine, Yalova Hocalara Geldik Başarı Merkezlerimizde yaptıracakları yeni kayıtlar için 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemlerine alt açıkladığı güncel yeni kayıt ücretleri üzerinden (yeni kayıtlarda) 01/03/2024 -31/12/2024 tarih aralığında %25 oranında “eğitim indirimi” vermeyi kabul eder. 2.Ödemeyi indirim hakkına sahip Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği çalışanları ve üyeleri nakit veya taksit seçeneği ile ödeme yapar. 
3.Anlaşmayı çalışanlarına ve üyelerine duyurmakla ve gelen taleplerin bilgilerini kurumumuza bildirmekle yükümlüdür. 
4.Sözleşmenin 1. maddesinde yer alan indirim oranlarına ek olarak; %5 kardeş indirimi uygulanabilecektir. 
5 Burs ile indirim oranı birleştirilemez. 
6.Bu protokol 11/03/2024 tarihinde imzalanmış olup 31/12/2024 tarihine kadar geçerlidir.

Yalova Gfb Hocalara Geldik Basari Merkezi Protokol Imza (2)

Editör: Arda Yavuz