Sugören İsmet Koçhan İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından Öğretmen, Öğrenci ve velilerin katkılarıyla, 3 Haziran 2012 (Pazar) günü, Sugören İsmet Koçhan İlköğretim Okulu bahçesinde, Okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla  düzenlenecek  kermese bütün Yalova halkını, velileri ve öğrencileri davet eden Okul Aile Birliği Başkanı Vedat Kolpar " Yöresel tatlar, kıyafetler, el emeği göz nuru eserler okulumuz yararına satışa ıkarılacak.

Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. Saat 14:00'da başlayacak kermes için okul bahçesinde bulunan çim alanlarda yöresel tatların afiyetle yenmesi için oturma alanlarının oluşturulurken, bahçede gösteriler sergilenecek. Okul bahçesine kurulan stantlarda ise satışlar gerçekleştirilecek

" Şenliğin Sugören Geleneği Olmasını Amaçlıyoruz"

Okul Aile Birliği Başkanı Vedat Kolpar, bu yıl ikinci defa gerçekleştirilen organizasyonu gelenekselleştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek herkesin katkısını beklediğini ifade etti. Özellikle çekilişle öğrencilere sunacakları dersane burslarının yarısını dersanelerden yarısını ise  hayırseverlerden karşılamayı amaçladıklarını ifade eden KOLPAR hayırseverlerden toplanan yardımlarla katılımcılara sürpriz hediyelerin de verileceğini belirterek  herkesi bu heyecana ortak olmaya davet etti.

 

Editör: TE Bilişim