Şeydanur ve Can Türkiye Dördüncüsü Şeydanur ve Can Türkiye Dördüncüsü

AHP Spor Tesislerinde oynanacak karşılaşma saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Mücadelede Kocaeli bölgesinden Berat Can Taşkesen düdük çalacak. Taşkesen’in yardımcılıklarını Sakarya’dan Hakan Can Yılmaz ve Furkan Köknar üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise yine Kocaeli’nden İlayda Nihal Çetiner görev yapacak.

Hafta arası maçlarında Arifiye Kalaycıspor’u ağırlayan Yeşilovaspor Batuhan Kaya’nın ilk yarıda gelen golüyle 1-0 öne geçmişti. Temsilcimiz Emre Tümler’in kendi kalesine attığı golle rakibiyle 1-1 berabere kalırken büyük bir avantajı da kaybetmişti. Bu karşılaşma sonrasında Mehmet Seçkin’le yollar ayrılırken devre arasına kadar sportif direktörlük görevini de üstlenen Sefa Demir’le yola devam edecek.

Son hazırlıklarını Amatör Saha-1’de Demir yönetiminde son çalışmasını yapan Yalova ekibi ardından Balıkesir’e hareket edip maç saatini beklemeye başladı. Zorlu 90 dakika öncesinde temsilcimiz 24 puanla ikinci sırada, 2 puan toplayabilen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise grubun son sırasında yer alıyor.

yalova-yesilovaspor-balıkesir-mac-futbol-takim (2)

Editör: Arda Yavuz