Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü

6 haftası geride kalan ligde 18 puanlı Yalovaspor liderlik koltuğunda oturuyor. Yeşil Kırmızılı ekibi 15 puanla Negmar Tavşanlı Belediyespor ve 12 puanı bulunan Sugören Gençlerbirliği takip ediyor. Küme düşme hattında ise 4 puanlı Hersekspor ve 1 puanlı Çınarcık Belediyespor yer alıyor.

7. haftanın açılışında bugün saatler 14:00’ı gösterdiğinde iki maç başlayacak. Son sıradaki Çınarcık Belediyespor saha ve seyircisi önünde lider Yalovaspor’u ağırlayacak. Bu mücadelede Muhammed Burak Tufan, Ramazan Saatçi ve Sezer Arıcı hakem üçlüsü atandı. Aynı saatte başlayacak diğer maçta Esenköyspor ile Yenimahallespor kozlarını paylaşacak. Maçı C klasman yardımcı hakemlerimizden Melih Tan yönetecek. Tan’ın yardımcılıklarını Velat Evran ve Ayşe Nida Portakal üstlenecek.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda 15:00’da başlayacak mücadelede Hersekspor ile Kurtköyspor puan savaşı verecek. Bu mücadelede Batuhan Kösem, Oğuz Kaan Akçan ve Abuzer Alaca hakem triyosu görev yapacak.

24 Aralık Pazar günü 14:00’da başlayacak müsabakalar kapsamında Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş sahasında Teşvikiye Belediyespor ile Taşköprüspor kozlarını paylaşacak. Bu maçı Erdem Sırmacı yönetecek. Sırmacı’nın yardımcılıklarını Oğuz Kaan Akçan ve Kasım Aydoğan üstlenecek. Sugören Sahasındaki maçta zirveyi zorlayan iki takım Sugören Gençlerbirliği ile Negmar Tavşanlı Belediyespor güçlerini kapıştıracak. Bu maçta tecrübeli hakemlerimizden Abdullah Çalar düdük çalacak. Yardımcı hakem olarak Mehmet Yıldız ve Mesut Bingöl görev yapacak. 7. Haftanın kapanış maçında Amatör Saha-1’de saatler 16:00’ı gösterdiğinde Çiftlikköy Belediyespor ile Safranspor karşılaşacak. Bu karşılaşmaya Muhammed Burak Tufan, İrfan Demir ve Ayşe Nida Portakal hakem üçlüsü atandı.

yalova-super-amator-mac-heyecan-takim (2)yalova-super-amator-mac-heyecan-takim (1)yalova-super-amator-mac-heyecan-takim (1)-1

Editör: Arda Yavuz