Başkan Acar’dan Kadın Futbolculara Destek Başkan Acar’dan Kadın Futbolculara Destek

Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımların direkt olarak, 3 ve 4. Sıradaki takımların aralarında oynayacağı Play-Off maçları sonrasında 1 takım daha adını 1. Amatör Kümeye yazdırmayı başaracak. 9. haftanın ardından A Grubunda 24 puanlı Yalova Çotanaklarspor ile 22 puanlı Kirazlı Köyüspor ile B Grubunda 22’şer puana sahip 1973 Tokmakspor ile Yalova Üniversitesi ilk iki sırayı paylaşıyor. 
“A Grubunda açılış bugün”
8 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Küme A Grubunda 10. Haftanın açılışı bugün yapılacak. Amatör Saha-1’de Gençlerbirliği ile Yalova Çağlarspor kozlarını saatler 19:00’da paylaşacak. Oğuz Kaan Akçan, Fatih Çetin ve Ufuk Biler hakem üçlüsü bu maçı yönetecek.
Bu maçın ardından 28 Nisan Pazar günü Amatör Saha-1’de üç karşılaşma oynanacak. Saat 13:00’da Samanlıspor ile Çınarcık Fırtınaspor karşı karşıya gelecek. Bu maça Oğuz Kaan Akçan, Kaan Duman ve Hüseyin Demirel hakem üçlüsü atandı.
17:00’daki müsabakada ise lider Yalova Çotanaklarspor evinde Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Armutlu Belediyespor’u ağırlayacak. Zorlu 90 dakika da Abuzer Alaca düdük çalarken, yardımcılıklarını Ayşe Nida Portakal ve Muhammet Ömür Mercan üstlenecek. Bu grubun son maçında Kartalspor ile Kirazlı Köyüspor karşılaşacak. 19:00’da başlayacak maça Ramazan Karahasan, Kasım Aydoğan ve Yunus Emre Yavuz atandı.
“B Grubunda tüm maçlar Pazar günü”
8 takımın yer aldığı 2. Amatör Küme B Grubunda 10. Hafta maçlarının tamamı 28 Nisan Pazar günü saat 15:00’da başlayacak. Hersekzade Ahmetpaşa Stadumunda averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan 1973 Tokmakspor ile Çiftlikköy Kültürspor kozlarını paylaşacak. Bu zorlu maça Gökhan Çağşırlıoğlu, Ömer Baki ve Yunus Bitken hakem triyosu çıkacak. Armutlu İlçe Stadyumunda ise Play-Off savaşı veren Fıstıklı Gençlik ile Paşakent77 Şahinspor puan savaşı verecek. Bu haftanın en dikkat çekici maçını Sezer Arıcı yönetecek. Arıcı’nın yardımcılıklarını Fatih Çetin ve Ufuk Biler üstlenecek. Amatör Saha-1’de ise şampiyonluk yolunda ilerleyen Erkan Sönmez’in ekibi Yalova Üniversitesi ile İdmanocağı karşılaşacak. Abdullah Çalar, Kasım Aydoğan ve Hüseyin Can Demirel bu maça atanan hakemler oldu. Teşvikiye’de ise Kocaderespor ile Ortaburunspor puan savaşı verecek. Karşılaşmaya Mesut Bingöl, Hilmi Tunahan Gökçe ve Melih Çetin atandı.
 

Editör: Arda Yavuz