2023-2024 sezonunda A ve B Gruplarında toplam 16 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Kümede normal sezonun son karşılaşmaları 25 ve 26 Mayıs 2024 tarihlerinde oynanacak. A Grubunda Yalova Çotanaklarspor ve Kirazlı Köyüspor, B Grubunda ise 1973 Tokmakspor ve Yalova Üniversitesi haftalar öncesinden 1. Amatör Kümeye yükselmeyi başarmıştı. 14. Hafta maçlarının ardından Play-Off turuna kalan 4 takımda belli olacak ve oynanacak müsabakaların ardından 1 takım daha üst kümeye yükselecek.

A Grubunda son hafta maçlarının tamamı 26 Mayıs Pazar günü oynanacak. Yarın saatler 17:30’u gösterdiğinde üç maç oynanacak. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasında Çınarcık Fırtınaspor ile Armutlu Belediyespor kozlarını paylaşacak. Bu maça Abuzer Alaca, Kadir Akay Menekşeoğlu ve Yunus Emre Yavuz hakem üçlüsü atandı.

Yalova A B Grup Amator Kume Normal Sezon Son Mac Hafta (5)

Amatör Saha-1’de ise şampiyonluk şansını koruyan Kirazlı Köyüspor ile Play-Off hattında kalmak isteyen Yalova Çağlarspor karşılaşacak. Mücadeleyi Abdullah Çalar yönetirken, Oğuz Kaan Akçan ve Kaan Duman yardımcılıklarını üstlenecek. Amatör Saha-2’de Play-Off umutlarını yeşerten Samanlıspor ile Gençlerbirliği puan savaşı verecek. Kritik 90 dakikada orta hakem olarak İrfan Demir, yardımcı hakem olarak Sezer Arıcı ve Sefa Rıdvan Aydın görev yapacak. Bu grubun kapanış maçı Amatör Saha-1’de saatler 19:30’da iddiası bulunmayan Yalova Kartalspor ile liderlik koltuğunda oturan Yalova Çotanaklarspor arasında oynanacak. Oğuz Kaan Akçan’ın düdük çalacağı bu mücadelede Ömer Baki ve Hüseyin Can Demirel bayrak sallayacak.

B Grubunun 14. Haftasının açılış maçı bugün oynanacak. Saatler 19:00’ı gösterdiğinde iddiası bulunmayan İdmanocağı ile Çiftlikköy Kültürspor prestij maçına çıkacak. Mehmet Yıldız’ın yöneteceği maçta Abuzer Alaca ve Ufuk Biler yardımcı hakem olarak görev yapacak. Yarın ise 15:30’da üç maç oynanacak. Amatör Saha-1’de ikinciliğini garantileyen Yalova Üniversitesi ile Play-Off hesapları yapan Kocaderespor karşılaşacak. Bu maça Erdem Sırmacı, Sezer Arıcı ve Kaan Duman hakem üçlüsü atandı. Amatör Saha-2’de ise Paşakent77 Şahinspor ile Ortaburunspor kozlarını paylaşacak. Bu 90 dakikada Batuhan Akkuş, Sefa Rıdvan Aydın ve Osman Canbolat hakem triyosu görevlendirildi.

Armutlu İlçe Stadyumunda Fıstıklı Gençlik ile şampiyonluğunu ilan eden 1973 Tokmakspor kozlarını paylaşacak. Mücadelede Batuhan Kösem düdük çalarken, Mesut Bingöl ve Hilmi Tunahan Gökçe yardımcılıklarını üstlenecek.

Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

Yalova A B Grup Amator Kume Normal Sezon Son Mac Hafta (2)

Editör: Arda Yavuz