Yalova’nın ev sahipliği yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçları başladı. Amatör Saha-1’de oynanan ilk gün mücadeleleri nefes keserken, atılan goller futbolseverler tarafından alkış aldı. 2023-2024 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakaları, 1. kademede grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 6'şar takımlı Yalova, Burdur ve Çorum gruplarında 23-26 Mayıs 2024 tarihlerinde ve 4 takımlı Muş gruplarında ise 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde olmak üzere toplam 4 grupta oynanacak. Final müsabakaları ise 2. kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle oynatılacak. 

Yalova Amatör Evi Ali Düşmez Konferans Salonunda gerçekleşen kura çekimi sonrasında A Grubunda Kullar 1975 Spor, TSE Arabayatağıspor ve Beylikdüzüspor, B Grubunda Tunçspor, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ve İznikspor yer aldı.

İlk gün müsabakaları kapsamında A Grubunda Kullar 1975 Spor ile TSE Arabayatağıspor kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’de oynanan mücadeleyi Batuhan Kösem yönetirken, yardımcılıklarını Mesut Bingöl ve Hilmi Tunahan Gökçe üstlendi. Karşılaşmayı Kocaeli temsilcisi 2-0’lık skorla kazanmayı başardı.

B Grubunun açılış maçında İstanbul Tunçspor ile Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü karşılaştı. Amatör Saha-1’de Mehmet Yıldız, Erdem Sırmacı ve Sezer Arıcı hakem üçlüsünün görev aldığı maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Editör: Arda Yavuz