UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

2023-2024 sezonunun bitimine 3 hafta kala A Grubunda Yalova Çotanaklarspor ve Kirazlı Köyüspor ile B Grubunda 1973 Tokmakspor ile Yalova Üniversitesi ilk ikiyi garantileyip adlarını 1. Amatör Kümeye yazdırmayı başardı. Kalan haftalarda ise takımlar 3 ve 4. Sırada yer alıp Play-Off’a kalabilmek için mücadele edecekler. 
A Grubunun 12. Haftasının açılış maçı bugün Kirazlı Köyüspor ile Çınarcık Fırtınaspor arasında oynanacak. Amatör Saha-1’in ev sahipliği yapacağı karşılaşma 17:00’da başlayacak ve Muhammet Burak Tufan, Sezer Arıcı ve Sefa Rıdvan Avcı görev yapacak. 12 Mayıs Pazar günü ise üç karşılaşma oynanacak.
Amatör Saha-1’de 13:00’da başlayacak mücadelede Yalova Çotanaklarspor ile Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak. Zorlu 90 dakikada Erdem Sırmacı düdük çalacak. Sırmacı’nın yardımcılıklarını Velat Evran ve Ufuk Biler üstlenecek. Aynı sahada 15:00’da start alacak müsabakada Samanlıspor ile Çağlarspor puan savaşı verecek. Bu maça Ramazan Karahasan, Mesut Bingöl ve Hilmi Tunahan Gökçe hakem üçlüsü atandı. Amatör Saha-1’de 17:00’daki karşılaşmada Kartalspor ile Armutlu Belediyespor puan savaşı verecek. Maçın hakem triyosu ise İrfan Demir, Oğuz Kaan Akçan ve Kadir Akay Menekşeoğlu’ndan oluşacak.
B Grubunda bugün oynanacak maçlar kapsamında saatler 15:00’ı gösterdiğinde Amatör Saha-1’de Paşakent77 Şahinspor ile İdmanocağı kozlarını paylaşacak. Maçı Batuhan Kösem yönetirken yardımcılıklarını Sezer Arıcı ve Sefa Rıdvan Aydın üstlenecek. Aynı saatte başlayacak ve Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunun ev sahipliği yapacağı 90 dakikada lider 1973 Tokmakspor evinde Kocaderespor’la karşılaşacak. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maça Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı ve Kaan Duman üçlüsü atandı.
Armutlu İlçe Stadyumunda 15:00’da ki karşılaşmada Fıstıklı Gençlik ile Çiftlikköy Kültürspor karşılaşacak. Mücadelede Gökhan Çağşırlıoğlu, Melih Çetin ve Hüseyin Can Demirel hakem üçlüsü görev yapacak.
B Grubunun son maçında 12 Mayıs Pazar günü saatler 19:00’ı gösterdiğinde Yalova Üniversitesi ile Ortaburunspor puan savaşı verecek. Mücadeleyi Oğuz Kaan Akçan yönetirken, yardımcılıklarını Melih Çetin ve Kadir Akay Menekşeoğlu üstlenecek. 

Editör: Arda Yavuz