Başkan Acar’a Görevinde Başarılar Dilediler Başkan Acar’a Görevinde Başarılar Dilediler

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, mübarek üç ayların başında idrak ettiğimiz Regaib Kandili'nin ardından, Peygamber Efendimizin (SAV) hikmet dolu yolculuğu olan Miraç Kandili'ne erişmenin huzurunu yaşadığını belirtti. Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj da yayınlayan Acar, mesajında şunları kaydetti:
"Miraç, Peygamber Efendimizin (SAV) Mekke'deki Mescidi Haram'dan Kudüs'teki Mescidi Aksa'ya, oradan da göklere yükseltildiği ve Rabbimizin huzuruna kabul edildiği mübarek ve müstesna bir gecedir. Gönüllerimizin müstesna bir huzur yaşadığı bu mübarek gecede, bizlere düşen, Miraç'ın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir."
Acar, ayrıca, 6 Şubat tarihinde Kahraman Maraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde ciddi can kayıplarına neden olan depremin yıl dönümünde kaybettiklerimizin acılarını yüreğimizde hissettiğimizi belirterek, Miraç Gecesi'nin feyz ve bereketi ile birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inandığını ifade etti.
Mesajının sonunda, tüm dualarımızın Gazze başta olmak üzere ciddi acılar çeken İslam alemi, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız ve vatan savunmasında hayatlarını kaybeden şehitlerimize olduğunu söyleyen Acar, "Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman Aleminin ve hemşehrilerimin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların; İslam dünyasının birlik, dirlik ve beraberliğine, kardeşliğimizin güçlenmesine, insanlığın sağlık, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Editör: Arda Yavuz