Akmeşe, etkinlikte Yalova'nın kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerinin öğrencilere tanıtıldığı, heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşen yarışmayı büyük bir ilgiyle izledi. Yarışmanın, öğrenciler arasında dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini vurgulayan Akmeşe, böylesi önemli etkinliklerin ilin gençlerine değerlerini ve toplumsal sorumluluklarını öğretmede önemli bir rol oynadığını belirtti.

Yalova Il Milli Egitim Mudur Halil Ibrahim Akmeseokul Bilgi Yarisma (1)Müdür Akmeşe yaptığı açıklamada, “Yalova’mızın kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerinin yarışma heyecanı içerisinde, dostluk ve kardeşlik duygularıyla öğrencilerimize kavratıldığı bu güzel projeyi keyifle seyrettik. Böyle güzel etkinliklerle ilimizin çocuklarımıza tanıtılmasında emeği geçen bütün yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Profesör Kurtoğlu Yeni Dünya Düzenini Anlattı Profesör Kurtoğlu Yeni Dünya Düzenini Anlattı

Yalova Il Milli Egitim Mudur Halil Ibrahim Akmeseokul Bilgi Yarisma (4)Yalova Il Milli Egitim Mudur Halil Ibrahim Akmeseokul Bilgi Yarisma (3)

Editör: Arda Yavuz