Koçal, Türk Ocağı’nda Konuşma Yapacak Koçal, Türk Ocağı’nda Konuşma Yapacak

yalova-lise-ogrenci-muzik-grup-rock-aramizda-konser-rdkm (3)Yalova’da son yıllarda gençlerin oluşturduğu müzik gruplarında bir artış var. Bu gruplardan biri de geçtiğimiz Haziran ayında Yalova Lisesi’nde okuyan gençlerin kurduğu müzik grubu olan “Aramızda…” Yalova Lisesi’nin Müzik Öğretmeni Özlem Başak Sezgin’in öncülüğünden kurulan grupta Solistliği Yasemin Aytekin yaparken, Bas Gitar Sanay Kızılay, Elektro Gitar Egemen Bütkül ile Berke Bektaş, Bateri Enes Arpat ve Keman da Dilem Özkan yer alıyor. Rock grubu olarak kurulan grup Haziran ayından itibaren yoğun bir mesai harcıyor ve ilk konserleri için hazırlanıyordu. Aramızda, 8 Şubat Perşembe günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde Gençlik Konseri adı altında görücüye çıkacak. 
yalova-lise-ogrenci-muzik-grup-rock-aramizda-konser-rdkm (5)“Yalova’yı yeteneklerimizle tanıştırmak için hazırız”
Grubun kurucu solisti Yasemin Aytekin, gerçekleştirecekleri konseri hakkında Yalova Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Aytekin, konser ve grupları için, “Grubumuz tamamen yoktan var oldu. İlk kurulduğunda okulumuzda ne bateri ne de güzel bir ses sistemi vardı. Hepimiz yoğun bir çalışmanın ardından para biriktirip sağdan soldan toplayıp ve müdürümüzden yardım alıp okulumuza ses sistemi ve bateri kazandırdık. Yeri geldi çalışmak için uygun bir yer bulamadık, zorlukta çalıştık ve şimdi hayallerimizi sonunda gerçekleştiriyoruz… Yalova’yı yeteneklerimizle tanıştırmak için hazırız” ifadelerini kullandı.
Türkçe ve Yabancı Rock popüler şarkılarının seslendirileceği konsere bilet almak isteyen vatandaşlar Yalova Lisesi ve Grup üyesi Egemen Bütkül’ün 0544 357 53 83 irtibat numarasına ulaşabilirler. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
 yalova-lise-ogrenci-muzik-grup-rock-aramizda-konser-rdkm (7)

Editör: Arda Yavuz