Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu

Bu sezon 8 takımın mücadele ettiği ilk iki takımın üst lige çıkacağı üç ve dördüncünün ise Play-Off maçlarına kalacağı B Grubunda futbol tutkunları zorlu maçlara tanıklık edecek. 11. Hafta maçlarının tamamı 5 Mayıs Pazar günü oynanacak. Geride kalan 10 haftada 25’er puanlı 1973 Tokmakspor ve Yalova Üniversitesi ilk iki sırayı paylaşıyor. 17’şer puan toplayan Paşakent77 Şahinspor, Fıstıklı Gençlikspor Play-Off potasında yer alırken, 15 puanı bulunan Kocaderespor ise bu dört takımı takip ediyor.
B Grubunun açılış maçı İdmanocağı ile Fıstıklı Gençlikspor 13:00’da Amatör Saha-1’de start alacak. Bu mücadelede Melih Tan, Abuzer Alaca ve Kasım Aydoğan hakem triyosu görevlendirildi. Bu maçın hemen ardından 15:00’da aynı sahada Ortaburunspor ile 1973 Tokmakspor kozlarını paylaşacak. Abuzer Alaca’nın yöneteceği mücadelede Mehmet Yıldız ve Mesut Bingöl yardımcılıklarını üstlenecek. 
Taşköprü Gökhan Güney sahasında yine 15:00’da başlayacak müsabakada Çiftlikköy Kültürspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Yalova Üniversitesi karşılaşacak. Zorlu 90 dakikada Ramazan Karahasan düdük çalarken, yardımcı hakem olarak Fatih Çetin ve Osman Canbulat görev alacak.
11. haftanın kapanış maçında Paşakent77 Şahinspor ile Kocaderespor Amatör Saha-1’de 17:00’da karşılaşacak. Mehmet Yıldız, Ufuk Biler ve Hüseyin Can Demirel bu mücadeleye atanan hakem triyosu oldu.
 

Editör: Arda Yavuz