Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

Yeşil Beyazlı ekibimiz gelecek sezonda BAL’nde kalmayı garantilerken Sarı Yeşilli temsilcimiz ise 2024-2025 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme de mücadele edecek.
Son hafta karşılaşmaları kapsamında şampiyon Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne konuk olan Yeşilovaspor rakibine Hasan Basri Ünal ve Mustafa Aköz(3)’ün golleriyle 4-2 mağlup oldu. Bursa ekibi 64 puanla grubu ilk sırada bitirdi. Temsilcimizin golleri Umut Kıral ve Uğur Gezer’den gelirken 53 puanla üçüncü sırada sezonu tamamladı.
Evinde kendisi gibi küme düşen Görükle İpekspor’u ağırlayan Altınova Belediyespor mücadeleden 3-2’lik yenilgiyle ayrıldı. 19 puanla sonuncu olan Yalova ekibinin gollerine Berkan Güner ve Metehan Zeybek kaydederken, 20 puan toplayan Bursa temsilcisinin galibiyet sayılarına Ege Mutlu(2) ve Gökay Ülkü imzasını attı. Sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşan Hendekspor rakibini Vural Akkurt, Muhammed Can ve Ümit Koz’un golleriyle 3-1 mağlup etti. Sakarya ekibi 37 puanda kalırken BAL’da kaldı. 23 puanı bulunsa da küme düşen konuk ekibin tek sayısı Kemalata Döner’den geldi.
26. haftanın en gollü maçında Bigaspor’a konuk olan Mustafakemalpaşaspor Belediye rakibini Gökhan Özçelik(3), Ferhat Kankılıç(2) ve Yusuf Efe Saydam’ın golleriyle 6-3 devirip sezona 44 puanla nokta koydu. 24 puanda kalıp küme düşen Çanakkale ekibinin sayılarına Muhammet Özer(2) ile Kerem Uğrancı imzasını attı. 
Sakarya’da Karasuspor’a konuk olan Burhaniye Belediyespor son saniye gölüyle rakibini 3-2 mağlup edip sezonu 54 puanla ikinci sırada bitiren Balıkesir ekibinin gollerini Altan Güler, Mustafa Kaya ve Kadir Kaya’dan geldi. 30 puanla BAL’da kalmayı garantileyen Karasu’nun sayılarını Ömer Taşkın ve Ünal Avcı’yla buldu.
26. hafta maçları kapsamında Eti Maden Etispor evinde Arifiye Kalaycıspor’u ağırlarken maçı Taha Arslan, Hüseyin Alp Bozkurt ve Muhammet Batuhan Cücük’ün golleriyle 3-2 kazanıp 33 puana ulaşırken Play-Out maçı oynayacak. 27 puanda kalıp küme düşen Sakarya takımının tek golünü Furat Koç’tan geldi. 
Doğugücü Futbol Kulübü ile Yeni Çanspor arasındaki mücadeleye ev sahibi ekip çıkmayınca Çanakkale temsilcisi son haftayı hükmen 3-0’lık galibiyetle tamamladı. Her iki takımda Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başardı.

Editör: Arda Yavuz