‘Ata Tohumumuzu Kaybetmememiz Lazım’ ‘Ata Tohumumuzu Kaybetmememiz Lazım’

Adalet Bakanlığı tarafından İstanbulda düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Türk Medeni Kanun Çalıştayı"na Yalova Barosunu temsilen Av. Elif Turnacı Çavuş katıldı.

Çalıştay sonrası Baro Başkanı Çavuş, TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, TBB YK Üyesi Av. Hicran Kandemir ve diğer Baro Başkanlarıyla Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda; CMK Ücret tarifesiyle ilgili artış talepleri, geciken adli yardım ödemeleri, CMK beraat ücretlerinin ödenmesi, yargı makamları arasında yaşanılan sorunlar, stajyer avukatlara stajları süresince ücret ödenmesi ve başkaca mesleki sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Baro Başkanı Çavuş toplantı sonrası, İstanbul Barosu Başkanı Av. Filiz Saraç ve Yönetim Kurulu da ziyaret etti ve 09/01/2024 tarihinde Çağlayan Adliyesinde gerçekleştirilecek olan " Hukuk Devletine Saygı" konulu basın açıklamasına davet çağrısında bulunuldu.

yalova-baro-baskan-adalet-bakani-toplanti-istanbul-aciklama-davet (3)yalova-baro-baskan-adalet-bakani-toplanti-istanbul-aciklama-davet (1)

Editör: Arda Yavuz