Acar, Termal Kaymakamı Faruk Doğru ile birlikte okulda kurulan stantları ziyaret etti. Miniklerle sohbet eden ve onlara yerli malının önemini anlatan Acar, “Türk Malının kaynağı vatan, emeği millettir. Çocuklarımıza ve gençlerimize kazandıracağımız vatan ve millet sevgisi, üretimin ve alın terinin kutsallığı onların yerli mallara yönelmesine yardımcı olacaktır.” dedi.

Acar, ülkenin çıkarlarını düşünerek alışveriş yaparken, her zaman yerli malları tercih etmek gerektiğini vurguladı. Çocuklara küçük yaşlardan itibaren tutumlu olmayı öğretmek, tasarrufu ve yerli mallarının kullanılmasını özendirmek gerektiğini söyledi. Termal’in, ilin ve ülkenin daha gelişmiş ekonomiler seviyesine ulaşması dileğiyle, tüm halkın Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı kutladı.

Acar, ayrıca öğretmen ve okul yöneticileri ile de görüştü. Okulların sorunları ve taleplerini dinledi. Okulun eğitim-öğretim faaliyetlerine destek olacağını belirtti.

Termal Otoparkında İnsan Mezbelesi Termal Otoparkında İnsan Mezbelesi

yalova-termal-belediye-baskan-yeri-malı-hafta-kutlama (4)yalova-termal-belediye-baskan-yeri-malı-hafta-kutlama (3)yalova-termal-belediye-baskan-yeri-malı-hafta-kutlama (1)

Editör: Arda Yavuz