Yalova Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi Bağ Sokak ve Gaziosmanpaşa Mahallesi Mustafa Kalender Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarında sona geldi. Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve İl Başkanı Umut Güçlü, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip çevre esnafıyla da sohbet etti.

Yalova’daki Tersane Kazasında Hayatını Kaybeden Özkan Kara, Sivrihisar’da Defnedildi Yalova’daki Tersane Kazasında Hayatını Kaybeden Özkan Kara, Sivrihisar’da Defnedildi

Bağ Sokak ve Mustafa Kalender de Çalışmalar Tamamlanıyor

İldeki eskimiş ve bozuk yolları asfalt dökerek yenileyen Yalova Belediyesi, ulaşımın daha kaliteli olması için çalışmalarına kış döneminde de devam ediyor. Bu çalışmalar, hem trafik sorunlarını hafifletmeyi hem de yaya yollarını daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor. Ayrıca yıllara yenik düşen cadde ve sokaklardaki yol ve tretuvarlar, Başkan Tutuk ile yeni kimliğine bürünüyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Tutuk, “Şehrimizin hemen her kesiminde ekiplerimiz, Yalova’mızı güzelleştirmek için mesai merfumu gözetmeksizin çalışıyor. Bağ Sokak’ta asfalt ve tretuvar çalışmamız tamamlandı. Bu sokağa toplamda 2000 ton asfalt döken ekiplerimiz, 3000 metrekare alanda da tretuvar çalışması yaptı. Ekiplerimiz son olarak yol çizgilerini de çekerek tüm çalışmayı tamamlamış olacak. Mustafa Kalender Caddesi’nde çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, 550 ton asfaltı yolla buluşturuyor. Yaptığımız her çalışmayı Yalova’mızı hak ettiği konuma getirebilmek için yapıyor, halkımızın beğenisine ve kullanımına sunuyoruz” dedi.

Millet Bahçesinde İncelemede Bulunuldu

Başkan Tutuk ve İl Başkanı Umut Güçlü, Millet Bahçesi’ni gezerek yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 113 bin metrekarelik bir alana kurulan ve içerisinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kafeterya ve değişik türlerden çok sayıda bitkinin yer alacağı Millet Bahçesi’ni gezen başkanlar, tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

yalova-belediye-baskan-akp-il-ismetpasa-gaziosmanpasa-millet-bahce (7)yalova-belediye-baskan-akp-il-ismetpasa-gaziosmanpasa-millet-bahce (6)yalova-belediye-baskan-akp-il-ismetpasa-gaziosmanpasa-millet-bahce (4)yalova-belediye-baskan-akp-il-ismetpasa-gaziosmanpasa-millet-bahce (5)yalova-belediye-baskan-akp-il-ismetpasa-gaziosmanpasa-millet-bahce (3)yalova-belediye-baskan-akp-il-ismetpasa-gaziosmanpasa-millet-bahce (2)

Editör: Arda Yavuz