AK Parti Yalova, Ankara’daki Toplantıda! AK Parti Yalova, Ankara’daki Toplantıda!

Geçtiğimiz ay Gelecek Partisi’nden Yalova Belediye Başkan Adayı olduğunu duyuran Kürşat Emre Çandır, resmi sosyal medya hesabından Yalova için yapmak istediklerini teker teker açıklamaya devam ediyor. Daha önce 4 projesini duyuran Çandır, 2 yeni projesi hakkındaki detayları paylaştı.
“Yürüyen Köşk Amatör Korolar Festivali Gelecek” 
Yürüyen Köşk’te gerçekleştirmek istediği sanatsal faaliyetlerden bahseden Çandır, “Yalova Halkımız, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından görevi bize teslim ederse, Kültür ve Sanat alanında önemli adımlar atacağız. Yürüyen Kösk'ü tüm Türkiye tanıyacak, her fırsatta şehrin turizmine katkı verecek adımlar atacağız. Bu amaçla düzenleyeceğimiz Amatör Korolar Festivali'yle, tüm Turkiye'den Amatör Türk Sanat ve Halk Müziği Korolarını Yalova'ya davet edeceğiz. Yaz döneminde, yaklaşık bir ay boyunca, şehrimize gelen koro mensupları, 3 günlük şehir turu ve finalde konser programı ile şehir ekonomisine katkı verecek, konaklayacak, sanatlarını icraa edecek, şehirlerine geri döndüklerinde ise, yaşadıkları şehirlerde adeta Yalova'mızın bir fahri hemşehrisi gibi tanıtımını yapacak” ifadelerini kullandı.
“Amatör Branşlara Can Vereceğiz”
Yalova’daki amatör spor branşlarıyla ilgili hedeflerinden söz eden Çandır, “Gelecek Partisi olarak, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Yalova Belediyesi'ni yönetme yetkisini halkımızdan alırsak, Yalova'mızın marka değerini arttıracak sportif branşlara hak ettiği değeri vereceğiz. Yıllardır altyapıdan yetiştirdiği sporcuları, bütçe yetersiz denilerek büyük takımlara yollayan Yalova Belediye Spor'u, Masa Tenisi, Yüzme ve Bocce gibi branşlarda Süper Lig seviyesinde mücadele edecek seviyeye getireceğiz. Antrenörlerimizin emeklerinin taçlanması için, çocuklarımızın kendi şehirlerini yüceltmesi için, ailelerimizin çabalarının karşılık bulması için ne gerekirse yapılacak” şeklinde konuştu.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
 

Editör: Arda Yavuz