31 Mart Pazar günü Türkiye’de yaşayan seçmenler sandık başlarına gidecekler. Siyasal partiler ve adayları, seçimlere sayılı saatler kala son faaliyetlerini gerçekleştirerek vatandaşlardan oy istiyor. Bu partilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi de seçimlerden zaferle çıkabilmek için uzun zamandır çalışmalar gerçekleştiriyordu.

Yalova Termal Chp Secim Aday Calisma Kahvehane (1)CHP’nin Yalova İl Başkanlığı, seçim sürecine girildiği zaman Yalova’daki 14 seçim bölgesinde de zaferle ayrılmak için çaba harcıyor. Bu kapsamda faaliyetlerini sürdüren İl Teşkilatı, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’nın önderliğinde son kez ikna turuna çıktı ve bu kapsamda Termal Belediye Başkan Adayları Sabriye Sultan Yalçın’a destek vermek amacıyla bölgede çalışma gerçekleştirdi.

Yalova Termal Chp Secim Aday Calisma Kahvehane (2)“Termal Yeniliğe Hazır”

Doğancı, ‘Evin Perdesi Yokken Halı Almazsınız’ Doğancı, ‘Evin Perdesi Yokken Halı Almazsınız’

Konuya ilişkin CHP Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Termal İlçe Başkanımız Selahattin Aksoy, Termal Belediye Başkan Adayımız Sabriye Sultan Yalçın, İl Genel Meclisi Adaylarımız Ahmet Görür ve Alican Fidan, yöneticilerimiz ve örgütümüz ile birlikte köy kahvehanelerinde ziyaretlerimizi yapıp, halkımızın isteklerini dinledik. Termal değişime hazır, Termal yeniliğe hazır. Termal'e sosyal demokrat belediyeciliği getireceğiz” ifadelerini kullanıldı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Termal Chp Secim Aday Calisma Kahvehane (5)Yalova Termal Chp Secim Aday Calisma Kahvehane (6)Yalova Termal Chp Secim Aday Calisma Kahvehane (4)

Editör: Arda Yavuz