Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli Genel Seçimlerine artık son bir gün kaldı. Siyasal Partiler ve adayları, aday çıkardıkları seçim bölgelerindeki son çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu faaliyetleri gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi, Yalova’nın Merkez Beldesi olan Kadıköy’e çok önem veriyor ve uzun zamandır kazanamadıkları bölgede zafer elde ederek şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu kapsamda çalışmalar gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Yönetimi, seçimlere sayılı saatler kala Kadıköy’e çıkarma yaparak adayları Yılmaz Tavşan için oy istedi.

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Aday Chp Il Belde Ziyaret Secim (4)“Birleşen, değişen, gelişen Kadıköy demeye çok az kaldı”

Gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı, “İftar sonrası merkeze bağlı Kadıköy Beldemizde kahvehane ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, İlçe başkanımız Kemal Sürel, Kadıköy Belediye Başkan Adayımız Yılmaz Tavşan, İl Genel Meclisi Adayımız Burçin Tangürek, yöneticilerimiz ve örgütümüz ile yoğun katılımlı, yoğun ilginin olduğu bir ziyaret gerçekleştirdik. Kadıköy halkına Belediye Başkan Adayımız Yılmaz Tavşan'a olan inançlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hep birlikte 'Birleşen, değişen, gelişen Kadıköy' demeye çok az kaldı” ifadelerine yer verdi”

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Aday Chp Il Belde Ziyaret Secim (6)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Aday Chp Il Belde Ziyaret Secim (2)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Aday Chp Il Belde Ziyaret Secim (1)

Editör: Arda Yavuz